Over Te Slaa Procurement

Uw focus ligt bij de core business activiteiten van het bedrijf. Te Slaa Procurement is in staat om u pro-actief te ondersteunen en begeleiden om uw klant nog meer tevreden te stellen door het zoeken naar de gewenste toegevoegde waarde van uw leveranciers en/of subcontracters. Dit kan door het aanscherpen van de gewenste inkoopspecificaties, de innovatiekracht van de markt te benutten of door het optimaliseren van de inkoopprocessen, deze laatste optie is de meest effectieve.

Te Slaa Procurement biedt haar inkoopexpertise ook aan op consultancy basis bij haar opdrachtgevers die hun inkoop verder willen professionaliseren of een tijdelijke behoefte hebben aan een strategische of tactische inkoper op een project.

Kenmerkend voor Te Slaa Procurement is het doelgerichte werken, de resultaat gerichte benadering en het oog voor samenwerking tussen Klant, Opdrachtgevers en uw interne klant.

Vanaf de start van de opdracht is het belangrijk om samen met de interne klant kleine resultaten te boeken. Te Slaa Procurement zal de drijvende kracht zijn achter inkooptrajecten en door gelijk kleine resultaten te boeken zullen het management en de medewerkers extra gemotiveerd zijn om deze trajecten te doorlopen. Gaandeweg komt hierbij het vertrouwen om verder te gaan op de ingeslagen weg.

Voor een uitgebreide C.V. van Gerwin te Slaa klikt u op onderstaande PDF-afbeelding.

Gerwin Te Slaa
Sluit Menu