ONZE DIENSTEN

Ingehuurde

BOUW

Er is kennis en ervaring met PPS, DBFMO, UAV2012 en UAV-GC. Daarnaast is het begeleiden van projecten in de aanbestedingsfase tot met realisatiefase ook iets waar Te Slaa Procurement ruime ervaring mee heeft. Waarbij het hoogste rendement ligt in de complexe projecten. Daarnaast is er veel ervaring met ketensamenwerking voor de enkelschalige woningbouw alsmede met de seriematige woningbouw. Onder deze dienst valt alles wat nodig is om een bouw gerealiseerd te krijgen van adviseurs, constructeurs, architecten tot de ruwbouw en afbouw.

Laboratorium

LABORATORIUM

Er is kennis en ervaring met nieuwbouw van Laboratoria op gebied van BSL3 en 4 alsmede ML 1 en 2. Dit betreffen zowel de utilitaire installaties alsook de procesinstallaties zoals Kill-tanks, Decontaminatie enz. Betrokken bij het ontwerp t/m realisatie daarnaast ook betrokken bij de exploitatie van Laboratoriums. Daarnaast kennis en ervaring met het valideren van een laboratorium, waarbij ook de rol van projectmanager kan worden vervuld.

INSTALLATIE

Er is kennis en ervaring met PPS, DBFMO, UAV2012. Het betreft hier zowel woningbouw, zorg, scholen alsook lziekenhuizen. Het betreffen hier trajecten van begeleiden van de aanbestedingsfase tot met de realisatiefase waarbij de kracht en uitdaging liggen in de complexe projecten.

ONDERGRONDSE INFRA

Kennis en ervaring met het contracteren van aannemers voor het aanleggen van infrastructuur voor gas en elektra. Betrokken bij het aanbesteden van combinatiewerken met water, kabel en telecom.

 

Ingehuurde Diensten

Kennis en ervaring met inhuren van diensten op het gebied van schoonmaak, bewaking, catering, receptiediensten, groenonderhoud en onderhoud aan uw panden.

Sluit Menu